Global justice

Home Forums English Forum Global justice

• This topic is empty.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 24 total)
  • Author

We invite you to join our forum on Global Justice!

This is a space for students and teachers to discuss human rights, economic equity, and social justice

#2314 Reply
    Roman
    Guest

Our students were enthusiastic about the workshops on bananas. Great idea!

#2905 Reply
    Miša
    Guest

Zdi se mi, da je ta tema zelo pomembna. Kam ljudje odhajajo na posege in kakšne posege je zanimivo poslušat.

#2906 Reply
    Maja
    Guest

zdi se mi zelo pomembno da lahko tudi tak nacin izrazimo svoje mnenje, velikokrat to v soli ni mozno!

#2907 Reply
    Tine
    Guest

zelo zanimivo

#2908 Reply
    Manca
    Guest

strinjam se s tem da greš na zdravljenje v tujino, če to ni omogočeno v državi, kjer živiš, ne strinjam pa se z umetno oploditvijo in podobnim.

#2909 Reply
    Andraž
    Guest

bilo je kar zanimivo

#2910 Reply
    Staša
    Guest

zdi se mi da je vedno več minusov, sploh pri nosečnosti in umetni oploditvi ter menj razvite drzave rabijo več plačati ta organe kot nekdo iz razvite ter etična vprašanja

#2911 Reply
    Sašo
    Guest

zdi se mi zanimiva tema, o kateri bi lahko veliko ur razpravljali

#2912 Reply
    Maj
    Guest

zanimivo in aktualno

#2913 Reply
    Nejc
    Guest

Medicinski turizem je vedno bolj pogost v današnjih časih. Ima tako dobro/ pozitivno plat (operacije, ki rešujejo življenje,…) kot bolj negativno/slabo (anastazija,…).

#2914 Reply
    Ana
    Guest

Super tema, ker mislim da veliko ljudi ne ve kaj sploh je medicinski turizem in kaj vse je v današnjem svetu že mogoče na področju medicine.

#2915 Reply
    Matevž
    Guest

Eno je medicinska, gospodarska globalizacija, drugo pa kulturna globalizacija pod vodstvom Soroševe agende, ki bo uničila celotno evropsko civilizacijo, razgradila našo celotno družbo ter njene fundamentalne vrednote.

#2916 Reply
    Tilen
    Guest

Menim, da bi se trgovina res morala obrniti proti boljšim pogojem in plačam za delavce

#2917 Reply
    Mina
    Guest

Zdi se mi, da bi delavci morali imeti boljše razmere. To ne pomeni veliko višje plače ampak le dovolj veliko plačo za normalno življenje in zdravo delovno okolje brez izkoriščanja.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 24 total)
Reply To: Global justice
Your information: